000177аЛора Кекевска за себе си:
 
Родена съм на 30 декември 1960 г. в гр. Тутракан. Завършила съм Русенски университет „Ангел Кънчев", специалност - машинен инженер. Живея, работя и творя в град Русе.
 
Участвала съм в разработки и управление на различни проекти по европейски програми и съм реализирала множество презентации в страната и чужбина относно публично-частното партньорство, включително и в Народното събрание във връзка със законодателна инициатива за публично-частно партньорство. Съавтор съм на издадена книжка с правила за това партньорство. Автор съм на формула за изчисляване стойността на право на пристрояване и надстрояване.
 
Имам публикувани материали на различни теми, между които и биографични есета  и разкази в печатни и електронни издания.
 
Към момента имам подготвена, но неиздадена все още стихосбирка, илюстрирана с репродукции на мои маслени платна. Участвала съм в съвместна художествена изложба в гр. Русе. Четката и боите също са ми слабост.
 
През октомври 2012 г. моя литературна творба бях наградена в експерименталния литературен конкурс "Недоизречено", създаден от майстора на късия разказ - пловдивския писател Стефан Бонев.        
 
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
 
Публикации в сайта:
 
                                             
   
© E-LIT.INFO