Юлияна Дечева живее в гр. Сопот.

 

 

 

 

 

Публикации в сайта:

Из "Огледални светове"    

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                 

-----------------------------------------------------------------------------------------

© Юлияна Дечева
© e-Lit.info Сайт за литература, 2017                                                                                                                                                        "

   
© E-LIT.INFO