010091Селена Веселинова Стефанова е на 16 г.

Учи в гр. Разград.

Венцислав Панчев

Вчера, 25.11.2016 г. в Информациионно -културен център в Троян се състоя среща на автори и приятели на е-Lit,info Сайт за литература. Тя беше по повод петгодишнината на сайта. В четенето взеха участие поети и писатели от Троян и страната. Официално бе обявена наградата "Ивайло Иванов". Тя ще се дава от 2017 г. на автор, който за изтеклата календарна година има най-ярко присъствие в една или повече литературна категория: лирика, хумор, есеистика, литературна критика.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

© Дачо Господинов
© e-Lit.info Сайт за литература, 2016

010068Венцислав Василев е роден през 1982 г. в Добрич, израсъл в Силистра, доскоро живял и работил във Варна, а отскоро – в София. Учил в основно училище „Вапцаров”, а после и във Висше Военноморско училище "Вапцаров", но последвал вапцаровия пример и прописал поезия чак след това.

030042МОРЗ. Тук няма да говорим за азбуката на Самюъл Морз, с която той остава в историята. „Морз” е новата поетична книга на Таня Николова, издадена от Фондация „Буквите”. Премиерата се състоя преди дни във Военния клуб в София, но предполагам, че стихосбирката ще бъде предмет и за още поетически четения. Художничката Ивз Андонова е автор на специфичния графичен дизайн на книгата, а под редакторството на Силвия Томова са подбрани и подредени поетичните текстове в томчето.

   

 

Alternative Medicine

Безплатни онлайн консултации по хомеопатия, мануална терапия и алтернативна медицина.

   

Добре дошли!  

   

Последни мнения  

  • Няма мнения
   

Кой е тук?  

В момента има 81  гости и няма потребители и в сайта

   
© E-LIT.INFO